28 Haziran 2015 Pazar

GARNIER BB KREM GÖZ ALTI KAPATICI ROLL-ON

Herkes Merhabalar! :)




İnstagram hesabımda paylaştığım yorumlanacak ürünler listesinden ''makyajbilgesi'' arkadaşımın isteği üzerine Garnier göz altları için olan BB kremi yorumlayacağım.



Sizlerde merak ediyorsanız yazının devamını okuyun :)
Ürünün ağırlığı 7 ml görünüşünden çok ufak gözüksede çok bereketli bir ürün. Alırken bende aman hemencik biter bu diyip terettüt etmiştim :)
Ürünün açıldıktan sonra 6 ay kullanabiliyoruz. Ürün alırken arkalarında belirtilen kullanma sürelerine uymaya dikkat etmemiz cilt sağlığımız acısından oldukca önemli bir husus..

Ürün roll-on bir başlığa sahip. Ben en çok bu özelliğini seviyorum. Göz altında özellikle fırça şeklinde olan ürünlerde ürünün oluştuğu çizgiler çok iyi dağıtılmadığında sırıtıyor. Fırça şeklindeki ürünler bu açıdan pratik olmuyor maalesef. Fakat roll-on oluşuyla ürün ara ara boşluklarla az miktarda geliyor ve daha doğal sonuçlar veriyor.   
Bu özellikleri bir yana hepimiz yüzümüze süreceğimiz fondaten olsun bb krem olsun kapatıcılığına önem veriyoruz. Bende sizlere fikir vermesi açısından elimde bulunan
çizik ve bileğimdeki damarlı görünüme Garnier BB kremi uygulayıp öncesi ve sonrası halini çektim.
Kısaca kapatıcılığından bahsedecek olursam; eğer aşırı derece göz altınızda morluk yoksa fazlasıyla işinize yetecek bir ürün. Transparan bir pudrayla sabitlediğimde tüm gün yüzümden silinmiyor.
Garnier BB kremin bir özelliği ise sürdükten sonra bir müddet bekleyip yaydığınızda sıvı formu biraz katılaşıyor ve ötrücülük özelliği artıyor. Paylaştığım resimler kendime ait ve filtresizdir.
10 tl bile fiyatı olmayan bir ürün için bence etkisi harika!

Blogum daha çok yeni destek olmak için +1 lerinizi eksik etmeyin lütfen :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Okuduğunuz için teşşekkür ederim.

Sevgilerle! 

1 yorum:

  1. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil